Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

(c) Suomen Hippos/Eero Perttunen

Virallinen nimi: Soarinin Reppureissaaja

Rotu, sukupuoli: Suomenhevonen, ori

Väri, säkä, ikä: Punarautias, 150cm, 3-vuotta

Omistaja, kasvattaja: Eveliina Niemi  VRL-13356

Koulutustaso: HeC, 50cm

Syntymäaika: 2.6.2017

Rekisterinumero: 

 

 

Hoitaessa Reino on melko kärsimätön, koko ajan pitäisi olla menossa tai tekemässä jotain. Utelias nuori ori joka ei paljoa pelkää. Reino on ihmisrakas, eikä varmasti ole ihmistä josta se ei pitäisi. Ori antaa koskea joka paikkaan ja jalat nousevat yleensä ilman ongelmia.

Taluttaessa pienestä koostaan huolimatta todella vahva, eikä pelkää repiä taluttajaa joka suuntaan. Vaatii muutaman ärähdyksen, jotta orin saa kävelemään nätisti repimättä.

Ratsastaessa Reino on mukava. Se ei ole hevonen helpoimmasta päästä ja vaatii aikaa ja taitoa saada se näyttämään parhaansa. Se on näyttänyt olevansa hyvä estehevosen alku, ja sellainen siitä yritetään kouluttaa. Kouluratsastuksen puolelle ei Reinosta ole, ainakaan vielä. Sen keskittymiskyky ei ole kovin hyvä, ja sillä on tapana lähteä juoksemaan turhan usein. 

 

r

i. Ressumies
 
ii. Tuplahuiti iii. Tupla ja Kuitti evm
iie. Satsutievm
ie. Ressukka iei. Reissumies evm
iee. Nupukka evm
e. Liinatar
 
ei. Mysteeri eii.  evm
eie.  evm
ee. Neiti eei.  emv
eee.  evm

 

Jälkeläiset

Nimi Syntymäaika Emä
     
     
     
 

 

Kisakalenteri


Kouluratsastus

 

Esteratsastus

 

 

Näyttelyt

 

 

Voittosumma: 0ve       Voitetut ruusukkeet:

 

 

Reinon varusteet

 

 

 

 

 Ruokinta

Heinä     3kg - 3kg - 3kg

 

Päiväkirja

2.6.17 - Tarkistus syntymän jälkeen

Likka oli pian varsomisen jälkeen jo kovasti hoitamassa vauvaansa. Ei ollenkaan ollut pelkoa, että se olisi ollut reipasta orivarsaa kohtaan vihainen. Synnytys oli sujunut tammalta ensimmäisen tapaan reippaasti ja ongelmitta, ja hevosen omistajakin oli ehtinyt talliin juuri parahiksi todistamaan rautiaan varsan putkahtamista maailmaan. Likka oli vahvasti maidossa ja Reinoksi ristitty varsa myös todistetusti osasi imeä. Se oli saanut juotua kaiken ternimaidon, ja oli muutenkin vähän väliä reippaasti jalkeilla ja nisällä. Varsa oli vielä hieman kulmikas oltuaan kohdussa loppuajat ahtaanpuoleisesti, mutta eivätköhän sen jalat jo parissa päivässä suoristu. Muuten se oli rakenteeltaan oikein nätti. Kuuntelin myös sekä tammalta että varsalta sydänäänet ja keuhkot, joissa kaikki vaikutti olevan kunnossa. Varmistettuani vielä varsan ulostaneen jo pikikakkansa, pystyin antamaan kumpaisellekin täysin terveen paperit. Onnea hevoslauman lisäyksestä ja onnea jatkoon!

 

(c) Tallin omaisuutta

 

 

Reino on virtuaalihevonen!

 

Soarin on virtuaalitalli

©2019 Yksityistalli Soarin - suntuubi.com